Dendermondebaan 51 -9240 Zele
0475 34 56 49 0475 34 56 49

Verlies geen tijd en ga voor een automatisatie

Promelek - Automatisatie

Een efficiënt elektriciteitsnetwerk binnen kan aangevuld worden met een automatisatie van uw garage- of toegangspoort. Deze toepassing kan op de meest uiteenlopende poorten en hekkens worden geïnstalleerd. Om het met vakkennis te laten plaatsen, laat u Promelek komen. Vanuit Zele komt uw vertrouwde elektricien kijken wat de meest ideale oplossing is.

Geen tijdverlies

Dankzij automatisaties verliest u in de eerste plaats geen tijd door altijd de auto in en uit te moeten stappen om garages of toegangspoorten te moeten openen en sluiten. Het automatiseringssysteem doet het voor u terwijl u enkel vanuit de wagen op de knop moet drukken.

Op alle poorten

Deze systemen kunnen voorzien worden op verschillende types en soorten van poorten. Denk hierbij aan garage-, sectionale, schuif- en toegangspoorten tot uw domein, hekken, … Net zoals bij alle andere elektriciteitswerken komt Promelek dit bij zowel particulieren als bij bedrijven plaatsen. Het bedrijf helpt u dus ook om tijd te besparen als bedrijfsleider of medewerker.

Algemene elektriciteit

Wanneer zaakvoerder Kris Van Kerckhove bij u is voor het bespreken van automatisaties, staat het u eveneens vrij om eveneens achter de andere diensten van de firma uit Oost-Vlaanderen te vragen. Zijn er nog algemene elektriciteitswerken nodig? Moet de verlichting worden aangepast of wenst u videofonie? U heeft de juiste aannemer gevonden voor een brede aanpak.

Contact

De installatie van automatisatie in Zele en de regio’s van Gent, Antwerpen en Brussel zijn een klus op maat van Promelek. Regel snel een moment om de ingreep te overlopen.